RÓLUNK

ÜDVÖZLÖM!

Dr. Hofferné Dr. Lux Erzsébet vagyok.
Fogorvos, feleség és családanya.

Több évet dolgoztam külföldi betegellátásban, ahol átfogó kezelésekben szereztem komoly szakmai tapasztalatot. Gyermekeim születését követően pedig megalapítottam a saját rendelőmet.

Általános fogorvosként végeztem, majd elvégeztem a fogpótlástan szakvizsgát. Azt vallom, hogy ahhoz hogy folyamatosan égjen bennünk a tűz, kell, hogy mindig legyen egy kitűzött célunk, ami segíti a további szakmai fejlődést. Így mélyültem el az endodontia világában és Magyarországon az elsők közt szereztem meg az endodontus szakvizsgát és lett kiemelt szakterületem a mikroszkópos gyökérkezelés.

A mikroszkóp használata Magyarországon még nagyon gyerekcipőben jár, ezért büszke vagyok, hogy a pácienseimnek már most magas színvonalon tudom nyújtani ezt az ellátást, a környéken egyedülállóként. Fontos, hogy a mikroszkóp a fogászat egyéb területein is alkalmazható, legyen szó állapotfelmérésről, fogpótlás készítésről, vagy egyéb minimál invazív beavatkozásról.

Az elmúlt években sok pozitív visszajelzést kaptam a korábban kezelt pácienseimtől, ami csak megerősít abban, hogy a mikroszkóp egyre széleskörűbb használata a fogászati kezelések során nagyon jó irány.

Fontos számomra a prevenció, hogy megtanítsam pácienseimet arra, hogy miként tudják a megfelelő szájhigiénét fenntartani és adott esetben továbbadni gyermekeiknek ezt a típusú hozzáállást a fogainkhoz.

Várom Önt is rendelőmben!

Rólunk mondták

 • Nagyon precíz, szimpatikus Doktornő! Minden alkalommal fájdalommentes kezelés. Bátran ajánlom mindenkinek, főleg akik félnek a fogorvostól. Itt biztosan nem fognak!
  Deák Zoltánné
 • Korszerű technológia, kedves személyzet, tiszta környezet és profi szakértelem. Bátran merem ajánlani minden beteg számára. Több alkalommal, több problémával is felkerestem már a rendelőt, s minden esetben azonnali, szakszerű megoldással tudtak szolgálni. Hosszú idő után úgy érzem megtaláltam azt a fogorvosi ellátóegységet, amelyben megbízok, s ahol úgy érzem, hogy őszintén fontos a gyógyítás, a beteg állapota.
  Forgács Roland
 • Korszerű technológia, kedves személyzet, tiszta környezet és profi szakértelem. Bátran merem ajánlani minden beteg szàmára!
 • Kedves,szakmailag felkészült doktornő, csak ajánlani tudom.
 • Nagyon precíz, szimpatikus Doktornő!Minden alkalommal fájdalommentes kezelés.Bátran ajánlom mindenkinek, főleg akik félnek a fogorvostól. Itt biztosan nem fognak!
 • Professzionális. nagyon kedvesek, csak ajánlani tudom.
 • Első osztályú ellátás, minőségi környezet, mindenkinek csak javasolni tudom.

Fotóink

Bejelentkezés


+36-30-444-8705

Rendelési idő


Hétfő : 08:30 - 18:30

Kedd: 08:30- 14:30

Csütörtök:  8:30-18:30

Péntek: 8:30-12:00

Cím


9026 Győr, Bercsényi liget 8/a

I. emelet


Respect Dent Fogászat Győr

Rendelőnk innovatív szolgáltatásokkal segíti a győri és Győr környéki pácienseket, hogy fogaik mind esztétikájában mind funkcionalitásában tökéletesek legyenek. Mikroszkópos kezelések és digitális fogászat Győr.

A fogászati kezelés, amit megérdemel

Látogasson el hozzánk: ​9026 Győr, Bercsényi liget 8/a., I. emelet

Hívjon bennünket: +36-30-444-8705