Elements IC obturációs rendszer

2019.10.22

KAVO Kerr következő generációs - erősebb motorral és indukciós töltéssel rendelkező - vezeték nélküli obturációs készüléke.

A kényelmes és ergonómikus kialakítás, a kézidarabon lévő - továbbfejlesztett - kijelző és erősebb motor, a hosszabb akkumulátor idő mind magasabb minőségű, kiszámíthatóbb és rövidebb kezelést biztosít az orvos és a páciens részére egyaránt.


Az elektromos csatlakozó nélküli - indukciós - töltés, a leggyakoribb tisztítószerekkel kompatibilis - könnyen tisztítható - ház, a gyorsan és egyszerűen cserélhető akkumulátor biztonságos és hosszútávon is megbízható felhasználást eredményez.

A tartalom vizuális felosztásához használj képszakaszokat

A címsorokon kívül a képszakaszok segítenek a tartalom helyes felosztásában. A bejegyzésed képek segítségével oszthatod fel szakaszokra, amelyek megfelelően kiegészíti a szöveged.

You can also use blockquote formatting to quote some wise words.

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni.